Mokré zrání, min. 21 dnů
Díky procesu mokrého zrání získá maso na křehkosti a chuti, což se projeví při jakékoli tepelné úpravě. V této kategorii najdete například hovězí krk, hovězí nízký a vysoký roštěnec, hovězí pravou i falešnou svíčkovou, kližku, loupanou plec a mnoho dalšího. Maso určené především pro tradiční českou kuchyni, na omáčky a další kulinářské speciality.
-
dnů mokré zrání
dnů mokré zrání
-
dnů mokré zrání
dnů mokré zrání
-
dnů mokré zrání
dnů mokré zrání
-
dnů mokré zrání
dnů mokré zrání
-
dnů mokré zrání
dnů mokré zrání
-
dnů mokré zrání
dnů mokré zrání
-
dnů mokré zrání
dnů mokré zrání
-
dnů mokré zrání
dnů mokré zrání
-
dnů mokré zrání
dnů mokré zrání
-
dnů mokré zrání
dnů mokré zrání
-
dnů mokré zrání
Vyprodánodnů mokré zrání
-
dnů mokré zrání
dnů mokré zrání
-
dnů mokré zrání
dnů mokré zrání
-
dnů mokré zrání
Vyprodánodnů mokré zrání
-
dnů mokré zrání
dnů mokré zrání
-
dnů mokré zrání
dnů mokré zrání