Mokré zrání, min. 21 dnů
Mokré zrání probíhá ve vakuu. Při teplotě okolo 0-2°C maso mírně pustí šťávu a po minimáně 21 dnech krásně zkřehne. Po rozbalení doporučujeme maso nechat vydýchat a temperovat, pokud se jedná o steakovou partii. Hlavní výhodou oproti suchému zrání je minimální úbytek hmotnosti masa.
-
dnů mokré zrání
dnů mokré zrání
-
dnů mokré zrání
dnů mokré zrání
-
dnů mokré zrání
dnů mokré zrání
-
dnů mokré zrání
Vyprodánodnů mokré zrání
-
dnů mokré zrání
Vyprodánodnů mokré zrání
-
dnů mokré zrání
Vyprodánodnů mokré zrání
-
dnů mokré zrání
Vyprodánodnů mokré zrání
-
dnů mokré zrání
Vyprodánodnů mokré zrání
-
dnů mokré zrání
Vyprodánodnů mokré zrání